Ce scutece folosim?

Pentru ca toti parintii isi pun intrebarea ”Ce scutece folosim pentru copilul nostru?” m-am gandit sa scriu acest articol acum, inainte sa facem trecerea de la pampers la olita, care este planuita pentru perioada urmatoare.

Noi folosim scutecele Pampers active baby-dry 4 plus pentru ca fetita mea are peste 10 kg. Folosim modelul acesta de scutece de cateva luni bune, asa ca o sa va impartasesc si voua experienta mea cu ele. In general, sunt foarte multumita de ele, atat in ceea ce priveste protectia pe care o ofera fetitei mele cat si in ceea ce priveste pretul, care momentan este 0,96 bani, conform promotiei de pe eMag. Cutia de 120 bucati dureaza la noi aproximativ 3 saptamani, daca folosim 5 scutece zilnic.

Scutecele ofera pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii, exact asa cum promit, pe timpul noptii. Insa au rezistat cu brio si mai mult de 12 ore, in unele cazuri chiar si 14 ore. Acest lucru se intampla pe timpul noptii cand de exemplu: copilul este schimbat la 20.00, culcat la 21.00, se trezeste la 8, ia micul dejun la 9 si se schimba scutecul la 10. De obicei o schimb pe Bia cand se trezeste, la 8, insa in unele dimineti nu vrea sa schimbam pampersul inainte de micul dejun (de obicei se trezeste cu o MARE pofta de mancare si ultimul lucru pe care il doreste este schimbarea scutecului), asa ca amanam lucrul acesta dupa masa, cand este satula si linistita.

Pe timpul zilei, protectia impotriva umezelii scade. De exemplu, daca mergem in oras iar pe ea o transport in carut, deci sta majoritatea timpului in fundulet, durata de protectie impotriva umezelii scade la 4 ore.

Umezeala este retinuta foarte bine in pampers. Pielea este destul de uscata, neteda si fara urme de perle (care se afla in interiorul pampersului si care au rolul de a retine lichidul si in mod normal nu ar trebui sa poata iesi de acolo, desi mi s-a intamplat sa gasesc aceste perle pe pielea copilului atunci cand am folosit pampersi de la un alt producator).

Treaba mare este retinuta la fel de bine in pampers, chiar daca nu reusim mereu sa schimbam pampersul imediat dupa ce face caca (nu suntem in apropierea unui spatiu de schimbat, de exemplu).

In ceea ce priveste designul, acesta este interesant si atragator pentru copil iar fetita mea studiaza personajele desenate pe scutec inainte sa-l schimbam.

Cam atat despre exerienta noastra cu scutecele Pampers. Daca aveti intrebari legate de acest articol, va invit sa le scrieti iar eu o sa va raspund din experienta mea.

Taguri:  , ,

Lasă un răspuns