Cel mai bun rimel Lancome Hypnose Star

Lancome Hypnose Star este cel mai bun rimel pe care l-am incercat pana acum si favoritul meu de mai bine de doi ani. Este rimelul perfect pentru acelea dintre noi care doresc gene curbate dar in acelasi timp nu vor sa renunte la volum, deoarece rimelul face niste gene perfecte: lungi, curbate si voluminoase.

Prima data mi-a atras atentia numele rimelului, apoi forma periei, care este una perfecta. Forma periei este una mai neobisnuita: pe o parte are peri scurti iar pe cealalta parte peri lungi. Este foarte destept gandita: cu partea cu perii scurti se aplica rimelul la baza genelor iar apoi, cu partea cu perii lungi se intinde, pentru a obtine gene perfect separate.

Cel mai important pentru mine la un rimel este sa nu lipeasca genele intre ele. Iar cu acest rimel genele nu sunt niciodata lipite. Trebuie insa sa aplicati foarte putin rimel cu partea cu perii scurti pentru a obtine acest efect (la sfarsitul articolului am adaugat un link unde se gaseste un filmulet in care se poate vedea cum se aplica corect Lancome Hypnose Star ). Un alt lucru important la un rimel este culoarea. Urasc sa cumpar un rimel negru si sa se vada gri pe gene. Hypnose Star da un efect negru lucios, negru-diamant (black-diamond effect).

Lancome Hypnose Star

 

Mie mi-a trebuit ceva exercitiu pentru a ma obijnui cu periuta, insa odata ce am stapanit tehnica de aplicare, genele mele au aratat OAU si asa arata de fiecare data cand il folosesc.

Numele rimelului este foarte potrivit pentru produs, chiar te simti ca un star atunci cand il porti. Iar de ambalaj nici nu mai vorbesc, e imposibil sa nu-ti atraga atentia sclipirea ca de diamant .

Sa nu va sperie pretul; desi la inceput pare unul ridicat, veti vedea ca rimelul se consuma foarte greu. Eu folosesc unul pe an, il primesc mereu de Craciun de la sotul meu si il folosesc pana anul ce vine, de Craciun ;).

Am incercat si Lancome Hypnose Doll Eyes insa tot Hypnose Star mi s-a parut mai bun. Cu Lancome Hypnose Doll Eyes, aveam senzatia ca genele sunt un pic cam incarcate, lucru care cu Lancome Hypnose Star nu mi se intampla.

Aici este filmuletul unde puteti vedea cum se aplica corect Lancome Hypnose Star.

 

 

Taguri:  , ,

Lasă un răspuns