Cu copilul in zapada

Dupa ce vom trece cu bine de black friday :), vom incepe numaratoarea inversa pana la sosirea oficiala a iernii si inceperea sezonului de sanius. Si pentru ca zapada face orice micut fericit, nu uitati sa va echipati corespunzator pentru a petrece momente minunate cu copilul in zapada.

Fie ea din lemn, plastic, metal, cu un loc sau chiar doua, saniuta nu trebuie sa lipseasca din peisajul iernii. Saniuta Piccolino poate fi folosita chiar si de bebelusi. Aceasta este dotata cu un saculet calduros, cu centura de siguranta si, conform producatorului, poate fi folosita de catre copii de la 7 luni pana la 3-4 anisori.

Saniuta Piccolino cu Saculet Albastru

Lopata pentru dezapezire nu trebuie sa lipseasca nici ea. Cei mici vor fi foarte fericiti sa va dea o mana de ajutor cu propria lopata.

Pentru cei mai marisori, skiurile reprezinta o alternativa a saniutei. Nu uitati insa de casca de protectie.

Skiuri copii

Ce ziceti de o vizita la patinoar? Chiar daca zapada va lipsi, cu siguranta vom putea patina pe patinoarele amenajate special. Aici am gasit o pereche de patine pentru copii, reglabile, cu lama din otel inoxidabil, cu prindere cu clape si siret.

Patine Roces pentru copii, Alb, 25:30

Sper ca propunerile mele pentru iarna ce urmeaza v-au inspirat sa incercati macar o activitate cu bebelusul sau copilul vostru. Noi asteptam cu nerabdare amenajarea patinoarului, pentru a o initia pe fetita mea in mersul cu patine pe gheata.

 

Lasă un răspuns