Cum ne aranjam parul acasa? Partea 1: Cu peria Philips ProCare

Salutare dragi cititoare,

Unul dintre instrumentele mele magice pentru aranjatul si stilizatul parului este peria cu aer cald Philips ProCare. M-am gandit destul de mult inainte sa o aleg, deoarece nu aveam incredere ca pot realiza acasa ce realizeaza coafeza mea. Si pana la urma am primit-o cadou :). Am fost placut surprinsa sa vad ca, cu un picut de rabdare, imi pot coafa parul singura.

Pentru foarte multe dintre noi aranjarea parului se realizeaza la coafor. Dar cu “instrumentele” potrivite putem obtine rezultatele de la coafor acasa, in fata oglinzii.

Aceasta nu este o perie rotativa, ci o perie cu aer cald, cu mai multe capete care se schimba foarte usor si care iti asigura mai multe tipuri de coafuri. Datorita conceptului Ionic Care, parul devine neted si stralucitor. Puteti folosi peria atat pe parul umed cat si uscat. Eu prefer sa o folosesc pe parul umed, dupa ce m-am spalat in prealabil pe par. Mi se pare ca asa obtim rezultatele cele mai bune. Nu uitati insa, ca inainte sa o folositi, sa va protejati parul de caldura emanata de aparat cu un produs special. Eu va recomand uleiul de netezire cu protectie termica de la Loreal, Liss Ultime.

Ceea ce m-a facut pe mine sa o aleg este ca imi doream un produs cu care sa imi pot coafa parul dupa cum ma simt in ziua respectiva sau in functie de ocazie: ondulat, drept, cu volum la radacina. Peria are cinci capete:

Peria retractabila functioneaza ca un ondulator. Daca vreti sa obtineti bucle , folositi acest capat infasurand parul suvita cu suvita. Apoi perii se retrag in interior printr-o simpla rotire.

periaretractabilaPhilipsProCare

Peria termica de 38 mm. Eu o folosesc pentru realizarea de onduleuri fine deoarece are diametru foarte larg. Cu ea puteti sa realizati doua tipuri de coafuri: cu varfurile in exterior sau cu varfurile in interior. Eu folosesc capul acesta al periei cel mai des deoarece intr-un timp foarte scurt obtin o coafare ingrijita a parului.

periatermicaPhilipsProCare

Peria dreptunghiulara pentru indreptare se foloseste pentru obtinerea unui par drept. Rezultatul este asemanator cu cel obtinut cu placa de par. Spun asemanator deoarece cu placa se obtine un par foarte drept. Cu peria dreptunghiulara mai scapa si cateva fire rebele, insa avantajul ei este ca nu arde parul.

Peria Philips ProCare are trei trepte de reglare a vitezei si a aerului cald. Eu folosesc viteza cea mai mare, care coafeaza cu aer cald, pentru ca obtin coafura dorita in timp cat mai scurt dar si pentru ca coafura arata mai profi decat atunci cand folosesc aer rece. Cel putin asa mi se pare mie.

periadreptunghiularaPhilipsProCare

Al patrulea capat al periei Philips ProCare este capatul pentru volum. Se foloseste la radacina parului atunci cand il usuci pentru un plus de volum. Eu nu prea il folosesc…

capatulpentruvolumPhilipsProCare

Al cincilea capat este duza ingusta. Ca si capatul pentru volum, acest capat se foloseste pentru retusuri.

duzaingustaPhilipsProCare

In ceea ce priveste mentinerea coafurii pe timpul zilei, pot sa zic ca sunt multumita. Odata stilizat cu aceasta perie, parul isi mentine forma aproximativ doua zile.

Ceea ce imi mai place la ea, este culoarea mov si firul care este destul de lung, are 2 m (pentru cele care nu au o priza chiar deasupra oglinzii este important ca firul aparatelor de acest gen sa fie cat mai lung).

In afara de cele cinci capete, in cutia periei veti mai gasi si intructiunile de utilizare pentru fiecare capat al periei in parte precum si o plasa in care o puteti depozita.

Pretul periei Philips ProCare ION pe eMag este 160 ron. Un pret ok daca ti cont ca vei avea 5 aparte de coafat parul intr-unul.

Click pentru Cum ne aranjam parul acasa? Partea 2: Cu placa pentru indreptat parul Remington Pearl

2 comentarii la Cum ne aranjam parul acasa? Partea 1: Cu peria Philips ProCare

  • Eliza  zice:

    Sa postezi si o poza cu tine cu o coafura reusita cu peria Philips! 🙂

  • Aura  zice:

    Sigur Eliza, voi face o poza data viitoare cand ma voi coafa cu ea si o voi incarca.

Lasă un răspuns