Cum ne aranjam parul acasa? Partea 2: Cu placa pentru indreptat parul Remington Pearl

Dragi pasionate de beauty,

Din seria cum ne aranjam parul acasa continui sa va scriu despre un alt produs drag mie: placa pentru indreptat parul Remington Pearl. Am ales-o deoarece am citit multe comentarii pozitive despre ea dar si pentru ca multe prietene o foloseau deja si erau foarte multumite de ea. Iar daca mai adaugi designul superb cu floricele si capetele rotunjite, aceasta placa devine un must have pentru toate pasionatele de beauty.

Placa este foarte usoara dar si foarte usor de folosit. Pentru parul meu mediu imi sunt necesare 10 minute pentru a il intinde perfect. Se incalzeste foarte rapid, in 10 secunde de cand ai bagat-o in priza o poti utiliza. Temperatura cea mai inalta este de 235 grade C iar cea mai joasa este de 150 grade C si este afisata pe un ecran LCD.

Este recomandata tuturor tipurilor de par. In functie de tipul de par, cei de la Remington recomanda urmatoarele temperaturi atunci cand folosim placa de par:

-150-180 grade C pentru parul fin;

-180-200 grade C pentru parul mediu;

-200-235 grade C pentru parul gros.

Eu folosesc placa pentru indreptat parul Remington Pearl la temperatura 180 grade C deoarece am parul fin iar parul se mentine intins chiar si a doua zi de la utilizarea placii. 

LCD Remington - placa de par

 

Nu uitati sa folositi un produs pentru a va proteja termic parul inainte sa o folositi. In cazul in care nu aveti un asemenea produs va recomand serumul de la Schwarzkopf OSiS Flatliner.

Elementul oau la aceasta placa este invelisul Advanced Ceramic cu perle adevarate. Acesta contine cu pana la de 15 ori mai multa ceramica fata de invelisurile obisnuite. Acest lucru face placa foarte rezistenta iar parul nostru stralucitor si matasos. Pe testate.

Placa are functia de blocare automata a intrerupatorului. Dupa ce setati temperatura dorita apasand butoanele + sau -, puteti bloca setarea dorita apasand butonul – timp de doua secumde. Acest lucru va impiedica modificarea accidentala a temperaturii pe timpul utilizarii. Pentru deblocarea setarilor apasati din nou butonul – timp de doua secunde.

O alta functie importanta a placii este ca daca nu apasati nici un buton sau o lasati pornita timp de 60 de minute se va opri automat.

Este foarte dragut ca cei de la  Remington s-au gandit la depozitarea placii si ne trimit o geanta rezistenta la caldura impreuna cu placa.

placa de par remington

 

Placa pentru indreptat parul Remington Pearl o puteti gasi pe eMag unde costa 250 ron.

Pentru a va arata cum arata parul indreptat dupa folosirea placii, l-am rugat pe sotul meu sa-mi faca o poza dupa ce am folosit placa.

Placa indreptat remington

 

Voi ce placa pentru indreptat parul folositi?

 

Click pentru Cum ne aranjam parul acasa? Partea 1: Cu peria Philips ProCare

Un comentariu la Cum ne aranjam parul acasa? Partea 2: Cu placa pentru indreptat parul Remington Pearl

Lasă un răspuns