Lego duplo, jucaria noastra preferata la doi ani

Am inceput sa-i cumpar fetitei mele jucarii lego duplo de la un an si jumatate insa pana acum cateva saptamani nu a avut interes sa se joace cu ele. In ultima vreme insa, imi zice aproape zilnic ca vrea sa ne jucam cu lego. Lucru care ma bucura nespus de mult pentru ca si mie imi place la nebunie sa ma joc cu lego 🙂 (cui nu-i place).

Preferatul ei este jocul lego duplo animalele din padure. Este un joc potrivit pentru varsta ei, cu ajutorul caruia isi dezvolta imaginatia. Este educativ pentru ca invata animalele (jocul contine o veverita, o capra, o caprioara si un porc mistret) si face corelatii intre animal si ce mananca acesta (jocul contine caramizi decorative cu alune, morcovi). De asemenea, copilul descopera si locul unde dorm animalele construind un hambar sau un copac.

Partea interesanta la acest joc lego duplo este ca atat copacul cat si hambarul pot fi construite in mai multe feluri, in functie de imaginatia voastra. Jocul contine si doua figurine lego duplo copil (un baiat si o fata) cu ajutorul carora copii pot creea jocuri de rol.

Desi la doi ani copilul nu poate construi singur intregul joc lego duplo, jucandu-va impreuna, il ajuti sa-si dezvolte abilitatile motrice fine si sa isi exerseze abilitatile de baza de constructor.

Iata ce am construit noi in ultimul timp cu jocul lego duplo animalele din padure.

Lego duplo_animalele din padure Lego duplo_animalele din padure

Mai multe jocuri lego duplo pentru copilul de doi ani gasiti aici.

Lasă un răspuns