Lenjeria gravidei

Dragi burtici,

Astazi vreau sa va scriu despre lenjeria gravidei. Sutienul, maieul si chiloteii sunt foarte importante pentru o gravida pentru ca acestea intra in contact direct cu pielea. Este bine ca pe perioada sarcinii sa purtam lenjerie intima comoda, fara cusaturi, care sa nu ne stranga sau sa ne incorseteze.

Este indicat sa alegem o pereche de chilotei cu burtica deoarece pe langa faptul ca acestia nu ne vor strange sub burtica (cum se intampla in cazul chilotului obisnuit), acopera burta foarte bine si se muleaza perfect pe ea. Il putem purta pe toata perioada sarcinii deoarece se intinde atunci cand burta creste. Pe bonprix.ro gasiti modelele de mai jos disponibile pe alb sau pe negru la pretul de 33 ron.
chilotgravidabp2

Sutienul face si el parte din lenjeria gravidei. In perioada sarcinii este recomandat sa fie fara sarme sau intarituri. Deoarece burtica unei gravide incepe chiar de sub sani.

Pentru a face loc lui bebe, burtica mamei va impinge coastele in afara iar partea de sub sani devine din aceasta cauza dureroasa. De aceea este bine sa alegem o bustiera sau un sutien fara cusaturi pentru sustinerea sanilor. Tot la bonprix am gasit un sutien care se poate purta atat pe perioada cand esti gravida cat si atunci cand alaptezi. Pretul este 30 ron.

sutienbp sutienbp2

 

Maieul constituie si el o piesa importanta pentru gravida. Eu prefer maieurile Zara pentru ca se muleaza perfect pe sani si burtica si le gasesc intr-o multitudine de culori. Costa 35 ron.

maieu1
maieu3maieu5maieu4

 

 

 

 

 

 

 

Am tot auzit pe langa mine ca lenjeria unei gravide trebuie sa fie din bumbac. Eu una prefer lenjeria care se muleaza pe burtica si pe sani  iar din propria experienta pot sa spun ca aceasta este foarte comoda.

 

Taguri:  , ,

Lasă un răspuns