Manichiura pentru toamna/iarna 2014 realizata acasa

Buna dragelor,

Astazi vreau sa va propun un model de manichiura creativa, care se inscrie in tendintele toamna/iarna 2014 in ceea ce priveste make-up-ul unghiilor.

Iata de ce aveti nevoie:

-banda adeziva

-lac de unghii, doua culori diferite: eu am folosit L’oreal 401 rouge pin up si Ciaté PP 051 velvet tuxedo (marca Ciaté se gaseste in Sephora)

-top coat: eu am folosit P2 nail polish glow (il gasiti in DM)

-stilou pentru indepartarea cuticulelor: Essence Studio Nails (se gaseste in DM). Stiloul il puteti inlocui cu un betisor de urechi pe care aplicati putin ulei. Are acelasi efect, si anume indepartarea lipiciului lasat de banda adeziva.

aveti nevoie de

Pasul unu:

Aplicarea primului strat de lac. In cazul meu, lacul rosu L’Oreal. Pentru o acoperire cat mai buna, eu am aplicat doua straturi de lac.

se dau unghiile cu lac rosu

Pasul doi:

Dupa ce lacul s-a uscat foarte foarte bine, se plica banda adeziva. Eu am creeat un triunghi cu varful spre partea de sus a unghiei. Nu uitati sa presati bine banda adeziva pe unghie, pentru a nu ramane goluri de aer prin care sa patrunda lacul.

se lipeste banda adeziva

Pasul trei:

Aplicarea celui de-al doilea lac pe partea de jos a unghiei.

se dau unghiile cu lac gri

Pasul patru:

Dezlipirea bandei adezive. Acest lucru este posibil atunci cand stratul doi de lac este uscat complet. Daca indepartati banda adeziva prea devreme, riscati ca marginile triunghiului sa se crape si sa nu iasa perfect drepte.

se dezlipeste foarte usor banda adeziva

Pasul cinci:

Indepartarea lipiciului lasat de banda adeziva. Eu l-am indepartat cu ajutorul creionului pentru cuticule, dupa care am sters cu un servetel. Dupa cum vedeti in imaginea de jos, marginile triunghiului sunt vizibile. Dupa aplicarea top coat-ului, cele doua culori se vor uniformiza.

inainte de aplicarea top coat ului

 

Pasul sase:

Aplicarea top coatului.

rezultatul final

 

rezultatul final_2

 

Sfaturi:

1. Luati-va destul timp pentru realizarea acestei manichiuri. Eu am aplicat primul strat cu o zi inainte. Astfel acesta a avut suficient timp sa se usuce, inainte sa aplic triunghiurile.

2.  Fiti calme atunci cand aplicati banda adeziva pentru a obtine triunghiuri perfecte si egale.

3. Permiteti celui de-al doilea strat sa se usuce foarte bine inainte sa indepartati banda adeziva. Eu am asteptat jumatate de ora.

4. Aplicarea top coatului este un pas decisiv in realizarea acestei manichiuri. Acesta ofera manichiurii rezistenta, luciu si nu in ultimul rand o uniformizeaza.

Cam atat despre prima mea experienta in realizarea unei manichiuri creative. Bineinteles ca voi puteti folosi alte culori, face alte combinatii in functie de imaginatia fiecareia, insa daca vreti sa vedeti si alte modele scrieti-mi si ma voi apuca de treaba.

Lasă un răspuns