Produsele de machiaj de lux Sensai Kanebo

Buna dragelor,

Dupa ce intr-un articol anterior v-am vorbit despre produsele de lux pentru ingrijirea tenului Sensai Kanebo, astazi va voi scrie despre cateva produse de machiaj comercializate sub marca Sensai, testate in Sephora cu ocazia lansarii gamei Sensai Ultimate.

1. Ca si baza de mahiaj pentru ten, Sensai comercializeaza Brightening Make Up Base care minimizeaza imperfectiunile tenului si sigileaza porii pentru ca fondul de ten si pudra sa nu patrunda in piele iar machiajul sa se pastreze uniform pe toata durata zilei.

2. Pentru zona ochilor, Sensai a conceput Eye Contour Balm care are rolul de a mentine machiajul clar pe pleoape, fara sa se stranga in pliului ochilor.

bazademachiaj sensai kanebo

3. Fondul de ten Cream Fondation, cu factor de protectie 15, este un fond de ten cu o acoperire mare si se adreseaza tenului care are nevoie de hidratare. Are un factor de hidratare de 50%.

fonddeten sensai kanebo

4. Dintre toate produsele de machiaj testate in Sephora, cel mai mult mi-a placut blushul care este compus din trei culori. Atunci cand se aplica, culorile pot fi amestecate sau se pot aplica separat: culoarea mai inchisa sub pomete, culoarea mai deschisa pe pomete.

pudraobraz sensai kanebo

5. Pentru machiajul pleoapelor, Sensai ne pune la dispozitie o trusa care contine trei culori din aceeasi paleta cromtica si o nuanta de negru care se foloseste pentru conturul ochilor (utilizand o pensula in unghi). In trusa sunt incluse si doua aplicatoare: unul pentru aplicarea fardului pe pleoape si unul pentru conturul ochilor.

fardpleoape sensai kanebo

6. Ultimul dar nu cel din urma produs de machiaj Sensai Kanebo testat este rujul cu particule de aur acoperite cu pudra de matase. Acest produs nu numai ca se evidentiaza prin particulele de metal scump din compozitie, dar si prin faptul ca imbunatateste microcirculatia la nivelul buzelor si le hidrateaza intens, fiind astfel un produs anti-aging.

rujsensaicuparticuledeaur sensai kanebo

 

 

 

 

 

Un comentariu la Produsele de machiaj de lux Sensai Kanebo

Lasă un răspuns