Pudra bronzanta Sephora Sculpting Disk pentru o piele bronzata

Buna dragelor,

Odata cu sosirea zilelor insorite vrem ca tenul nostru sa arate bronzat si luminos. Zilele trecute eram in cautarea unei pudre care sa imi dea un aspect bronzat si care sa aiba si iluminator. Nu stiam daca voi gasi un produs care sa le aiba pe amandoua, asa ca am intrat in Sephora sa caut.

Am gasit pudra Sculpting Disk, marca Sephora, care pe langa pudra bronzanta si iluminator, mai contine si pudra matifianta. Deci trei produse intr-unul.

pudrabronzantaSculptingDiskSephora2

Am ales sa o incerc, mai ales ca pretul de 63 ron este unul accesibil pentru ceea ce ofera acest produs.

Pudra contine o oglinda destul de mare. Avantajul ei este ca o poti lua in geanta si iti poti retusa machiajul oriunde. Dezavantajul este ca Sculpting Disk este cam mare si ii vei gasi mai greu loc in geanta sau portfard.

Aplicarea pudrei trio pe fata se face foarte simplu, mai ales ca pe spate sunt intructiunile de utilizare.

Pudra matifianta ofera un finish mat. Se aplica pe toata fata cu ajutoul unei pensule pentru pudra.

Blushul bronzant se foloseste pe zona pometilor si maxilar, pentru a ii defini.

Pudra iluminatoare se aplica pe nas, frunte si partea superioara a pometilor pentru a le scoate in evidenta.

obraji sculptati cu pudra bronzanta

Daca doiti sa obtineti un efect bronzant pe toata fata (si nu doar sa sculptati obrajii) puteti combina cu pensula pudra matifianta cu blushul bonzant pentru a obtine o culoare mai inchisa.

Nu este recomandat sa aplicati pudra bronzanta pe toata fata pentru ca veti obtine o culoare morcovie iar efectul nu va fi deloc unul natural (mai ales daca aveti tenul deschis ca in cazul meu).

Iata cum arata cele trei nuante pe pielea mea.

pudrabronzantaSculptingDiskSephora3

Dintre toate, cel mai mult imi place cum arata pe piele iluminatorul, care are o culoare bej superba. Si blush-ul bronzant este ok, eu il folosesc pe obraji si imi place cum ii sculpteaza. In ceea ce priveste pudra, nu pot sa zic ca este de o calitate foarte buna. Isi face treaba si matifiaza dar mi se pare ca usuca prea mult pielea. Din cauza asta nu cred ca ar fi indicata pentru persoanele cu tenul uscat. Din zece puncte, eu i-as acorda pudrei matifiante 7.

 

Lasă un răspuns